OPOSICIONS ÀMBIT EXECUCIÓ PENAL 2015


 

PREPARACIÓ OPOSICIONS ÀMBIT EXECUCIÓ PENAL

CURSOS DE PREPARACIÓ 

OPOSICIONS ÀMBIT EXECUCIÓ PENAL  PER ACCEDIR ALS COSSOS DEL GRUP A, SUBGRUPS A1 I A2 


Curs de preparació del procés selectiu del Cos de Titulació Superior (subgrup A1), Psicologia de l'àmbit d'Execució Penal

Segons previsions del Departament de Justícia, l'esmentat procés es convocarà en el DOGC el pròxim mes de novembre del 2016 i les proves es realitzarien a partir del mes d'abril o maig del 2017.

Hem decidit organitzar el curs en dues parts:

-Una part presencial de 24 sessions que es realitzaria els dilluns de 16.30h. a 20.30h. a Barcelona (del 26 de setembre de 2016 fins al 3 d'abril de 2017), en la qual s'impartirien els 40 temes d'execució penal i els 35 temes del temari específic de psicòlegs.

-Una part en línia (amb classes presencials puntuals per a resolució de dubtes) de la part general del temari.

Sabem que organitzar dos cursos a la vegada implica un gran esforç per part dels opositors/es, però entenem que no hi ha una altra opció per tal de preparar aquesta oposició amb les mínimes garanties. Esperem que l'esforç valgui la pena.

En cas de dubte podeu enviar un correu a [email protected]
CURSOS JURISTES/TREBALLADORS SOCIALS/EDUCADORS

Aprofitem per informar-vos que mes d'octubre iniciarem les classes de preparació de Juristes. Serà una tarda a la setmana (4 hores), que encara no està definida. Quan tinguem tancada la programació del curs us enviarem per correu tota la informació, així com enllaç per a poder fer la inscripció.

Pel col·lectiu de Treballadors Socials i Educadors socials iniciarem també un Curs de preparació del temari d'Execució penal. Si esteu interessats també en la preparació de la part general, poseu-vos en contacte amb l'Agrupació i en funció del volum de persones interessades es podria plantejar de fer-ho presencialment. Recordeu que teniu opció de preparar aquesta part general via on line.

La part especifica de Treballadors socials i Educadors encara no es pot preparar, ja que el Departament de Justícia no ha informat dels temes que integren aquesta part.


OPOSICIONS AMBIT EXECUCIO PENAL