Llocs Web‎ > ‎Sin título‎ > ‎reunionsDG‎ > ‎

Subgrup Horaris


ACLARIMENT CCOO SUBCOMISSIÓ D'HORARIS


El motiu d'aquesta carta és aclarir-vos la informació publicada fa pocs dies pel sindicat que no va assistir a la subcomissió d'horaris del passat dia 18 d'octubre. 
Primer de tot, vull que sapigueu que a les subcomissions (fins ara tan sols s’ha reunit la de formació) no han assistit ni els subdirectors, ni el director general.            Malgrat aquestes absències, a la subcomissió de formació vam assistir TOTS ELS SINDICATS.

Les subcomissions estan pensades per agilitzar els temes que es tracten a la comissió de seguiment. Un cop es treballa un tema a les subcomissions, aquest s’ha de      presentar a la comissió de seguiment on es donarà el vist i plau, o no.

Pel que fa a la subcomissió d'horaris nosaltres no sabíem els temes que es tractarien, tenint en compte que ja ens havien dit, quan havíem plantejat qüestions relatives a horaris (supressió de les tardes del personal de tractament, manca de flexibilitat de l’horari d'estiu, etc.), que volien tractar de tots els horaris. La resposta de CCOO va ser que qualsevol canvi d'horaris hauria de passar per un nou acord (l’acord actual estarà en vigor fins el desembre de 2013).

Només hi ha tres formes de conèixer amb exactitud de què volia tractar Administració:

    1. Que ho faci constar la mateixa convocatòria.

    2. Perquè t’ho hagin comunicat prèviament als “despatxos”.

    3. Amb una bola de vidre.

El nostre sindicat contempla i negocia pels diferents cossos que hi treballen a les presons. Pensem que hi ha més personal, a més del que presta el servei interior, com ara juristes, psicòlegs, educadors, treballadors socials, genèric oficina, auxiliars administratius, bibliotecaris, comandaments oficines, TMO, EIET, RIET, tècnics de prevenció, comandaments rehabilitació, lingüistes, GMO, etc.

Tot aquest personal està patint situacions lesives en els seus horaris, donat que l’Administració fins ara s’ha negat a tractar-ho en comissió de seguiment, i quan finalment es crea aquesta subcomissió, a la que CAP SINDICAT S’HI VA OPOSAR, hi ha qui pensa que no hem d’anar.

Nosaltres, des de les CCOO, convidem al sindicat absent a la reflexió, i el convidem a que el dia 30 d'octubre segui amb nosaltres a la subcomissió d'horaris i col·labori per aconseguir millorar les condicions horàries dels treballadors i treballares dels serveis penitenciaris.
 
REUNIÓ HORARIS PERSONAL AFECTAT 15%
DIES 26 i 27 DE MARÇ
 
Us adjuntem les notes relatives a les reunions amb l'Administració per determinar els horaris del personal afectat per la reducció d'horari. L'Administració manté una posició molt poc flexible i té intenció de dictar una resolució sobre la modificació dels horaris del personal interí de rehabilitació que entrarà en vigor l’1 d’abril i que serà d’aplicació a tots els centres penitenciaris.
Informa't AQUI
 

REUNIÓ SUBGRUP HORARIS (18 d'octubre de 2012)

Ahir dijous es va dur a terme la primera reunió del subgrup d'horaris, depenent de la comissió de seguiment. Sembla ser que la intenció de l'Administració és "obrir el meló" dels horaris, també els d'interior. La posició de CCOO és clara: podem parlar de les disfuncions horàries d'alguns col·lectius (flexibilitat horària, supressió de les tardes pel personal de tractament, acumulació dels CUSI, etc), però no estem disposats a discutir els horaris d'interior. Tenim uns acords que encara estan en vigor que i que cal respectar.

  Informa't AQUI