Llocs Web‎ > ‎Sin título‎ > ‎reunionsDG‎ > ‎

Comissions de seguiment

Comissió Seguiment, 6 juny 2017 
Reforços personal interí
Horari Educadors/es Q. Camins
Informació processos selectius
Futurs concursos

Comissió de Seguiment, 21 desembre 2016Informació borsa de treball
PRP: absències sobrevingudes
Servei Transports Q.Camins i Joves16 novembre 2016. Reunió Grup de treball i Comissió de Seguiment
Concursos comandaments de totes les àrees
Bases convocatòria psicòlegs
Promoció D-C

27 d'octubrePresentació Llibre Blanc i metodologia negociació nou Acord
Resolució del concurs de comandaments
Borsa de treball Cos tècnic d'especialistes

21 setembre. Comissió de seguimentCalendari concurs general
Concurs de comandaments: renúncies
Formació Obligatòria
Dietes trasllat Mas Enric
Cafeteria CP Homes15 setembre: Reunió grup de treball personal àmbit penitenciari


Reunió Grup de Treball, 25 de juliol 201620 de juliol: Comissió de Seguiment

13 de juliol: Reunió extraordinària

 


L'Administració convoca els sindicats per tractar els següents temes: Borsa d'interins del cos tècnic d'especialistes, Servei de transport als centres penitenciaris i Calendari dels processos selectius (aquest darrer punt serà abordat en una nova reunió convocada pel dia 28 de juliol).

Reunió extraordiària amb el Secretari General del DepartamentAhir  28 d'abril, a les 12 hores, es va celebrar una reunió extraordinària, convocada pel Departament de Justícia, per a informar de temes molt concrets: la situació actual i futura del PRP i l'execució del concurs de comandaments de 2008. També van aparèixer referències col·laterals a altres qüestions que es van abordar de manera molt breu.

Comissió de seguiment, 17 de febrer


Comissió de Seguiment

L’obertura de Mas Enric ha provocat l’esgotament de la borsa d’interins i forats inassumibles a la resta de centres penitenciaris. Cal una revisió urgent a l’alça de les plantilles per a funcionar de manera correcta i garantir la seguretat del personal penitenciari.Comissió de seguiment, 18 de novembre


Comissió de Seguiment, 15 de juliol


Comissió de seguiment,17 de juny


11 de juny. Reunió dimensionament Personal de Rehabilitació


Reunió grup de treball àmbit penitenciari


Comissió de Seguiment, 18 de febrer 2015

COMISSIÓ DE SEGUIMENT, 21 de generEl passat dimecres, dia 21 de gener, es va dur a terme la reunió de la Comissió de Seguiment del grup de treball de l'àmbit penitenciari. Una reunió amb un ordre del dia molt llarg, la qual cosa va impedir tractar punts d'interès pel nostre col·lectiu i que han quedat ajornats, juntament amb qüestions ja plantejades, per a la propera reunió que, en principi, hauria de tenir lloc el dia 18 de febrer.

Comissió de seguiment, 18 de novembre

 

Ahir dimarts, dia 18 de novembre, es va reunir el grup de treball del personal de l'àmbit penitenciari en sessió ordinària. 

El fet de ser la primera reunió amb caràcter ordinari celebrada des del mes de juliol, ha provocat l'acumulació dels temes a tractar.>>Llegir nota


Comissió Seguiment 31 octubre

TANCAMENT DEL CO 1 I ACORD OBERTURA MAS ENRIC

El passat divendres es va celebrar la reunió de la comissió de seguiment del grup de treball penitenciari. Els punts de l'ordre del dia van ser el "Tancament del CO1 de Barcelona" i "L'Acord d'obertura del CP Mas Enric". Més incerteses i imprevisions.>>Llegir NotaNOTA DE LA REUNIÓ COMISSIÓ DE SEGUIMENT, 12.03.2014


Reunió de la Comissió de Seguiment del grup de treball penitenciari. 


COMISSIÓ DE SEGUIMENT, 6 DE MARÇ DE 2014

Ahir dijous es va reunir la Comissió de Seguiment del grup de treball de l'àmbit penitenciari. La propera reunió es celebrarà el proper dimecres, 12 de març. 

Veure Nota Informativa>>

5a Proposta>>COMISSIÓ DE SEGUIMENT, 3 DE MARÇ DE 2014Ahir es va celebrar una altra reunió de la Comissió de Seguiment del grup de treball del personal penitenciari.


 

Reunions 17 de febrer: Horaris rehabilitació i Cronograma Incorporacions Puig de les Basses


Dilluns passat, dia 17, es va celebrar una doble sessió de reunions amb l'Administració. Al matí ens vam reunir per tractar el Cronograma d'Incorporació al CP Puig de les Basses i, a la tarda, per tractar el punt dels horaris del personal de rehabilitació (educadors/es). Reunió Horaris Rehabilitació, 11 de febrer de 2014

El passat dia 11 es va celebrar la reunió acordada pel tractament dels horaris del personal de rehabilitació, atès la negativa a acceptar la proposta monolítica que planteja l'administració. Després de 2 hores de reunió, i comprovant que no es produia cap acostament, es va donar per finalitzada.

Veure nota informativa>>

 
Comissió de Seguiment: reunió 5 de febrer de 2014

  

Ahir dimecres es va celebrar la reunió de la Comissió de Seguiment del grup de treball penitenciari. Es van tractar els següents temes: negociació del nou acord, obertura de Puig de les Basses i notificació de la nova resolució sobre el concurs de comandaments d'interior. Pel que fa al procés negociador, es va acordar la retirada d'algun dels punts més conflictius de les propostes anterior, tot i que encara queden sobre la taula esculls essencials i que l'Administració s'ha compromés a modificar en la següent reunió.

Adjuntem la nota de la reunió, una específica sobre el concurs de comandaments i dos documents (propostes i quadre de fases i dimensionament de Puig de les Basses) que es van lliurar en iniciar la reunió.


Nota comissió de seguiment>>

Nota resolució comandaments>>

3a Proposta de l'Administració>>

Fases i dimensionament P. de les B.>>

Comissió de Seguiment: reunió negociació 29 de gener de 2014 


Un cop evidenciada l’oposició frontal al document que ens han presentat, i havent deixat clar que no acceptarem més retallades (ni organitzatives, ni
econòmiques) el secretari general afirma que la voluntat de l’administració és arribar a un acord i encarrega als representants de la DG que elaborin un nou document que hauran de presentar la propera setmana.

ANY 2013

                     
   

Comissió de Seguiment,11 desembre 2013
Els sindicats s'aixequen de la Mesa de Negociació

Els sindicats presents a la Mesa de Negociació, que celebrava la 3a reunió per tractar la finalització del període de vigència de la darrera pròrroga de l'Acord del Grup de treball penitenciari, han decidit aixecar-se davant la manca de propostes de l'Administració i els intents d'efectuar retallades en les condicions del personal penitenciari.


Comissió de seguiment, 20 de novembre de 2013

El passat dimecres es va celebrar la reunió de la comissió de seguiment del grup de treball penitenciari, que també servia com a tret de sortida per a la negociació del nou acord del personal penitenciari. L'Administració va presentar un document de bases, de contingut parcial i tendenciós i, sobre aquestes bases, pretén formular les seves propostes.


 COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE 2 D'OCTUBRE DE 2013

Dimecres passat es va celebrar la reunió de la comissió de seguiment, a la qual va assistir el secretari general del Departament de Justícia, per presentar el projecte de Pla Director d'Equipaments Penitenciaris pels anys 2013 - 2020.


 COMISSIÓ DE SEGUIMENT 7 DE JUNY DE 2013


Informa't AQUI

 

COMISSIÓ DE SEGUIMENT 7 DE MARÇ DE 2013


Ahir dijous es va celebrar la reunió de la Comissió de Seguiment de l'Acord del grup de treball penitenciari. En la reunió va participar el nou subdirector de Recursos Humans i Econòmics, Alfons R.,  provinent de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, però malgrat aquests canvis de persones, els comportaments i actituds sembla que no s'hagin modificat. 


Informa't AQUICOMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL DIA 21 DE FEBRER DE 2013


El 21 de febrer es va celebrar reunió de la comissió de seguiment, primera amb la que participa el nou director general.

Informa't AQUIComissions de seguiment 2012


Ordre identificació del personal, gaudiment dies compensació de festius, comandaments, ATRI, formació, funcionàries embarassades, interins...

Comissió de seguiment 15 d'octubre de 2012


Funcionàries embarassades, grup D


Horaris funcionàries embarassades, flexibilitat horària tractament, reclassificació D-C, 
provisions provisionals, càmeres de vigilància, formació, concurs comandaments ...


Temps reunions sindicats-administració, concurs de comandaments 2008, 
instrucció 1/2012 canvis, borsa de treball, nous centres, festius i AP, cafeteries ...


Endarreriment PRP, vacants del C, tasques personal reduït, 
pla d'ocupació, descomptes PRP, compensació de festius


Vaga general, reingrés interins tractament, uniformes, permisos exàmens, 
hospitalització, compactació reducció, personal JU26, 


Pix, reducció 15% jornada, pla d'ocupació, reingrés personal interí, 
targes de control, assumptes propis, Puig de les Basses
 

Retallada personal interí, formació, horaris, hospitalitzacions, 
acumulació reducció, borses de treball, uniformes, Puig de les Basses
Comissions de seguiment 2011


Situació procés JU26, cessament interins, funcionaris en pràctiques, 
comissions de servei, diplomats serveis penitenciaris, recuperació hores metge Lledoners...Puig de les Basses, calendaris concursos, compactació reducció jornada, dietes judicis ...