notícies
DEFENSEM ELS DRETS LABORALS I SOCIALS DELS EMPLEATS I EMPLEADES PÚBLICS 


Ahir, dia 20 de març, es va dur a terme una concentració d'empleades i empleats públics, convocada per la Plataforma Sindical Unitària, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona en defensa dels nostres drets laborals i socials.


10 DE MARÇ 2013. MANIFESTACIONS CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ
El diumenge 10 de març tindran lloc una sèrie de manifestacions a diferents ciutats, en el marc de la convocatòria impulsada per la Confederació Europea de Sindicats (CES), contra l'atur i la corrupció.

A Barcelona serà a partir de les 12 h del matí i sortirà des de la plaça de Catalunya amb Passeig de Gràcia. 
A Girona, també a les  12 ho, des de la plaça de la Independència.
A Tortosa, a les 12 h, a l'edifici dels Sindicats.
A Lleida, a les  12 h, a l'Avinguda de Madrid-Pont de la Universitat.DIJOUS 14 DE FEBRER: CONCENTRACIÓ DAVANT LA CONSELLERIA DE GOVERNACIÓ 

 

El Govern, com l'any passat, pretén robar-nos una paga extraordinària. Demà, a les 10 del matí, Funció Pública ha convocat una reunió de la Mesa General, amb la intenció de comunicar formalment la retallada. Els sindicats ens concentrarem davant la seu de la conselleria de Governació (Via Laietana, 26) per fer-nos sentir.
 Un 85% dels treballadors i treballadores de Catalunya han donat el seu suport a la vaga general

La manifestació de Barcelona acull un milió de persones


FotoEl rotund èxit de la vaga general del 14 de novembre de 2012 ha culminat amb una gran manifestació a Barcelona que ha aplegat al voltant d’un milió de persones al Passeig de Gràcia. La manifestació ha finalitzat amb la lectura de un manifest unitari i les dades de seguiment a càrrec dels actors Manel Barceló i Quim Masferrer. Si contem la xifra total de manifestacions a Catalunya, els manifestants arriben a un milió dues centes mil. Aquesta ha estat una mostra de mobilització cívica i social que ha estat la cloenda d’una vaga general que després del darrer recompte ha estat secundada pel 85% de treballadors i treballadores a Catalunya, prop de dos milions d’assalariats. 

Les dades definitives per províncies són les següents: 

Barcelona: 90% 
Tarragona: 80% 
Lleida: 70% 
Girona: 75% 

Més informació al web de la vaga general.

CONCENTRACIÓ UNITÀRIA DIJOUS 12 DE JULIOL 2012 A LES 17 HORES


 PROU RETALLADES JA!!!
En defensa dels drets socials i dels treballadors i treballadores dels serveis públics,  


 dijous, 12 de juliol a les 17.00h,
davant de la Delegació del Govern a Catalunya, c/ Mallorca, 278 (cantonada R. Llúria)

VAGA GENERAL
 
 
                           
 
 
  

El 82% de la població assalariada de Catalunya secunda la Vaga general

 

Imatge manifestació Barcelona Diari ARA

 

 
 
 
 Imatge manifestació Barcelona El Periodico
  
 
 
 


MANIFEST TRACTAMENT REGISTRAT AL PARLAMENT
 
Us fem arribar el manifest sobre la problemàtica del personal de tractament que es va registrar al Parlament el passat dilluns dia 27 de febrer.
 
Informa't AQUISENSE TRACTAMENT NO HI HA FUTUR
 

No podem permetre aquesta agressió al col·lectiu de serveis penitenciaris. Reiniciem les mobilitzacions i ens concentrarem dilluns dia 27  de febrer davant el Parlament de Catalunya a les 15:30 per expressar i fer valer la nostra veu un cop més.
 
 
CCOO ha elaborat la següent nota de premsa sobre aquest problema
Informa't AQUÍ 

 
 

Treballadors i treballadores dels Cossos Especials de la Generalitat es manifesten a Barcelona
Foto

12.000 persones han dit NO a les retallades del Govern català: Membres dels Cossos Especials de la Generalitat s'han manifestat el dijous 29 de desembre de 2011 a la tarda pel centre de Barcelona. L'objectiu era denunciar la política de retallades del Govern català.


La manifestació ha començat a la Plaça Urquinaona i ha acabat a la Plaça de Sant Jaume, i estava formada per un gran nombre de mossos d'esquadra, bombers de la Generalitat, agents forestals i funcionaris de presons.

Més informació:
-Manifestació dels cossos especials de la Generalitat contra les retallades i en defensa dels serveis públics (29-12-2011)
-recopilatori informatiu de la web del Sindicat de Mossos d'Esquadra SME-CCOO de Catalunya (30-12-2011)
-galeria fotogràfica de la manifestació del 29 de desembre a Barcelona (30-12-2011)

MANIFESTACIÓ UNITÀRIA DE TOTS ELS COSSOS ESPECIALS

Amb el lema "Cossos especials en lluita. 
Amb la seguretat pública no es juga"

PRESONS-BOMBERS-FORESTALS-MOSSOS

defensem els nostres drets

DIA 29 A LES 17,30 H a pl. Urquinaona


Amb aquesta convocatòria, totes les organitzacions sindicals presents als diferents col·lectius que conformen els cossos de seguretat de la Generalitat de Catalunya volen mostrar de manera unitària el seu rebuig contra les brutals mesures endegades pel govern de la Generalitat, que no només suposen una importantíssima retallada de les condicions laborals dels empleats públics, sinó que afecten directament els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes. Tanmateix, els sindicats convocants defensaran demà a la roda de premsa el model de seguretat pública catalana i els serveis públics de qualitat.


Demà protagonitzarem un fet històric: els Cossos Especials de la Generalitat units lluitant pels seus drets, manifestant-se en contra de les mesures, acordades pel Govern, que intenten destruir els serveis públics. Junts, Bombers-Forestals-Mossos i tot el Personal Penitenciari, dotze organitzacions sindicals i tots els treballadors i treballadores farem palesa del nostre rebuig envers l'Administració. No pots faltar!

Llegeix el comunicat   

Servei d'autocars des de Territoris  possats a disposició de tots els afiliats/des de CCOO pel sindicat de Mossos d'Esquadra SME-CCOO. Entra al link i apunta't!Tancament de delegats a la DG

Avui, els delegats de CCOO, UGT,CATAC i CSIF ens hem tancat a la sala de reunions de la Direcció General de Serveis Penitenciaris en protesta per la postura intransigent de l'Administració que vol imposar-nos unes condicions laborals inassumibles pel personal penitenciari.


Agressions a Brians 2 Informa't aquí

GRÀCIES !!

Volem donar les gràcies a tots els companys i companyes, i a totes les persones que van assistir a les mobilitzacions convocades arreu Catalunya.  També als que no van poder assistir perquè treballaven o   els seus compromisos els hi van impedir. Sabem que hi estàveu als carrers i a les places amb nosaltres.

El Govern ha de respectar les nostres peticions, els nostres drets com a treballadors i la nostra dignitat i professionalitat. Seguirem units demostrant que amb les presons no es juga. Farem el que calgui per fer-nos sentir.

Ja n’hi ha prou!


Concentració d'empleats públics al Parlament

FotoAhir dimecres a les 17'30h ens van concentrar amb la resta d'empleats i empleades públics al davant del Parlament de Catalunya,  per protestar contra les retallades engegades pel Govern de la Generalitat.
Manifest del 21 de desembre de 2011.


Així és com el Govern i l'Administració vol enfonsar els Serveis Públics.
Així és com volen fer desaparèixer drets aconseguits fa molts anys.
Permetràs que això acabi així? 
O LLUITARÀS AMB NOSALTRES!?

ÚLTIMES NOTÍCIES!!
 200 FUNCIONARIS DE PRESONS ESCRIDASSEN ARTUR MAS A LLEIDA.

Treballadors i treballadores dels Cossos Especials de la Generalitat es manifesten a Barcelona

Foto

12.000 persones han dit NO a les retallades del Govern català: Membres dels Cossos Especials de la Generalitat s'han manifestat el dijous 29 de desembre de 2011 a la tarda pel centre de Barcelona. L'objectiu era denunciar la política de retallades del Govern català.


La manifestació ha començat a la Plaça Urquinaona i ha acabat a la Plaça de Sant Jaume, i estava formada per un gran nombre de mossos d'esquadra, bombers de la Generalitat, agents forestals i funcionaris de presons.

Més informació:
-Manifestació dels cossos especials de la Generalitat contra les retallades i en defensa dels serveis públics (29-12-2011)
-recopilatori informatiu de la web del Sindicat de Mossos d'Esquadra SME-CCOO de Catalunya (30-12-2011)
-galeria fotogràfica de la manifestació del 29 de desembre a Barcelona (30-12-2011)


CONCENTRACIONS UNITÀRIES

DIMARTS 20 DE DESEMBRE - 11.00 HORES
 

CASOLADA A LA PLAÇA SANT JAUME
(DELEGATS/DES SINDICALS)
DIMECRES 21 DE DESEMBRE - 17.30 HORES
CONCENTRACIÓ DAVANT EL PARLAMENT DE CATALUNYA
DE TOTS ELS TREBALLADORS/RES DE LA GENERALITAT
(PARC DE LA CIUTADELLA, BCN)
Dia 22 de desembre: 
Tancaments de delegats en un Centre de treball

per determinar, amb el recolzament dels treballadors/es a l’exterior.

Dia 23 de desembre: 
Utilització massiva i exclusiva dels transports
públics per accedir als Centres per part dels treballadors/es.

Dia 29 de desembre: 
Manifestació al centre de Barcelona conjunta amb

cossos especials (penitenciaris, mossos d’esquadra i bombers).

Aquest matí més de 100 delegats i delegades i membres de les comissions executives dels sindicats amb representació a l’àmbit penitenciari ens hem reunit per fer una valoració de l’actual escenari de NO NEGOCIACIONS.

Milers d'empleats públics es manifesten contra les retallades arreu de Catalunya


Foto

Desenes de milers d'empleats públics es van manifestar ahir a les quatre províncies catalanes i Tortosa en contra del nou allau de retallades que el Govern de la Generalitat els vol imposar. La convocatòria realitzada pels sindicats majoritaris de l'administració catalana va ser un èxit.

VINE A LA CONCENTRACIÓ PROTESTA DE PLAÇA SANT JAUME EL 14 DE DESEMBRE A LES 17.30 H 
Aquest dimecres uneix-te a la lluita contra l’atac brutal de la Generalitat envers els funcionaris. Per que amb les presons no es juga! Hi ha qui vol anar amb l’uniforme o algun senyal que identifiqui el nostre col·lectiu i es concentraran a les 17.00 a Urquinaona per afegir-se després a la macro concentració de la plaça de Sant Jaume.

Sigui com sigui, VINE!

Carta anònima:

Llegiu la carta d'un treballador anònim que també es vol fer sentir davant el tracte tan injust que ens dona l'Administració. Informa't AQUÍ


Carta a la Consellera:


Les declaracions a la premsa del Director Gral. de Serveis Penitenciaris han motivat la més enèrgica protesta davant la Consellera de Justícia. Informa't AQUÍ


Com tots sabeu, avui s'han fet públiques les intencions de l'Administració envers els treballadors i treballadores.

proposta de mesures


DIVENDRES  2 DE DESEMBRE A LES 14.00 h.  

ASSEMBLEES A TOTS ELS CENTRES PENITENCIARIS DE CATALUNYA.

INFORMA'T AL TEU CENTRE.


DEFENSEM ELS SERVEIS PÚBLICS

   Dimecres 30 novembre – 9.00 h.
Departament de Governació i Relacions Institucionals
(Via Laietana, 26, Barcelona)

Per uns pressupostos solidaris, i en defensa dels drets socials!
- defensem els Serveis Públics!
- defensem els drets dels treballadors i treballadores!


L'Administració ens agredeix: Informa't AQUÍ

GRAN ÈXIT DE LA CONCENTRACIÓ DAVANT LA CONSELLERIA. 
INFOFotoRMA'T AQUÍ  

HEM DEMOSTRAT LA NOSTRA FORÇA!!
LA LLUITA CONTINUA!

Carta oberta del Director General

El Director General acaba de trametre una carta oberta a tots els treballadors i treballadores dels Centres Penitenciaris de Catalunya. En ella ens fa saber que no descarta la possibilitat de denunciar la pròrroga de l'Acord 2006-2009 que té vigència fins el 31 de desembre. Esta és la seva manera de respondre a les mobilitzacions previstes pels propers dies!

Ens vol dir que aquesta denúncia implicaria la pèrdua dels drets assolits fins que no es negociï un altre acord? Aquesta és la bona voluntat a que es refereix? Si el que volen és que ens estiguem quiets mentre ens la juguen, no ho aconseguiran.

JA N'HI HA PROU!!

 Carta oberta a la Consellera 

 Davant el neguit de molts treballadors i treballadores hem considerat adient fer un comunicat per informar en quin punt ens trobem de cara a la propera negociació de la pròrroga de l'acord o de l'elaboració d'un de nou. Esperem que sigui aclaridor. INFORMA'T AQUÍ