Llocs Web‎ > ‎Sin título‎ > ‎CENTRES‎ > ‎

CP Quatre Camins

Quatre CaminsEl passat diumenge, 4 de setembre, durant el torn de matí es va produir una greu situació al Mr4 que es va poder reconduir gràcies a l'eficaç intervenció del personal funcionari.

24.07.2016 Incendi al DERT


14 de juliol. Incident al servei de transport al centre

Aquest matí, l’autobús de la línia “irregular i precària”, que presta serveis entre Barcelona i els centres de Q. Camins i Joves, no s’ha presentat al servei de recollida del personal a l'hora prevista. El personal usuari, que estava esperant a la parada de Barcelona, ha hagut de “buscar-se la vida” per poder arribar al lloc de treball de manera puntual: línies de bus regular, taxi, vehicle propi...Quatre Camins: Incendi al MR5El  passat dissabte un intern va provocar un incendi calant foc als dos matalassos de la cel·la. 

Greu agressió al Departament de Psiquiatria

 

El dia 2 de febrer es va produir una greu agressió a un funcionari de Psiquiatria

Incident a Quatre CaminsAhir, al voltant de les 13.30h, 2 interns del MR1 es van enfilar a la teulada del pati. Immediatament
va ser activat el protocol de fuga i els funcionaris van actuar perfectament, seguint aquest
protocol, fins que l'incident es va resoldre.


Quatre Camins, 12 desembreDivendres al matí un intern va provocar un incendi a la Infermeria del centre. CCOO vol donar les gràcies al personal sanitari i d'intervenció, l'actuació dels quals va ser decisiva per evitar danys personals.

Quatre Camins
Ahir divendres al matí es van produir dos incidents molt greus al MR1 com a conseqüència d'atacs planificats, que han derivat en baralles multitudinàries.ANIVERSARI QUATRE CAMINS
La nostra casa es cau a pedaços i no hi ha diners, ni voluntat per solucionar-lo. I així ens trobem, després de 25 anys treballant com podem, sense material ni mitjans adequats i rodejats de tot tipus de plagues

 

12 novembre 2014

Reunió amb Direcció CPQC

Aquesta nota us pot semblar un DEJÀ-VU, perquè es tracta d’una reunió CCOO i UGT amb la direcció del 
centre, per tractar temes recurrents, alguns des de fa anys. >>Llegir nota

 

INCENDI AL MÒDUL 4

Els companys de Quatre Camins tornen a demostrar la seva professionalitat, salvant la vida d'un intern que havia calat foc a la seva cel·la. >>Llegir nota


Incident elèctric a Quatre Camins

 

El dia 23 de setembre una funcionària de Quatre Camins va patir una descàrrega elèctrica que va requerir el seu trasllat a la Mútua d'accidents i uns quants dies d'incapacitat temporal

L’accident es va produir en tocar la funcionària una làmpada de metall manipulada i sense la corresponent presa a terra, que havia estat substituïda en algun moment per algú. 

CCOO EXIGIM, i continuarem treballant per aconseguir-ho, una millora efectiva de la seguretat personal dels treballadors i treballadores, i una revisió dels endolls i diferencials del centre perquè accidents com aquest, que podia haver tingut conseqüències molt greus, no es tornin a produir. 


CCOO Q.Camins demana una sala de lactància

https://docs.google.com/a/ccoo.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=Y2Nvby5jYXR8ZnNjX2FncnVwYWNpb19wcmVzc29uc3xneDo1MTVkYmNiNTYzMmJiNzk5
2 sept. 2014

La secció sindical de CCOO al CP Quatre Camins registra un escrit adreçat al Director del centre per demanar l'adeqüació d'un espai al centre per tal que pugui servir com a "Sala de Lactància" (Llegir escrit)26 de MAIG: Torna a haver-hi inundacions a Quatre CaminsEl nostre centre ha tornat a inundar-se amb les quatre gotes que han caigut durant unes quantes hores...>>Llegeix la nota


Maig: Reunió amb la direcció del CP Quatre Camins

 El passat 14 de maig es van reunir els sindicats CCOO i UGT amb la direcció del centre per tractar els temes que ens toquen de prop, els dels nostre centre. Com ja és costum la resposta a la majoria de les demandes dels sindicats és que no hi ha diners. Us fem un resum dels temes tractats, encara que molts d’ells s’arrosseguen des de fa anys.

>>LLegir nota14 de Maig: Reunió amb la direcció del CP Quatre Camins

 El passat 14 de maig es van reunir els sindicats CCOO i UGT amb la direcció del centre per tractar els temes que ens toquen de prop, els dels nostre centre. Com ja és costum la resposta a la majoria de les demandes dels sindicats és que no hi ha diners. Us fem un resum dels temes tractats, encara que molts d’ells s’arrosseguen des de fa anys.

>>LLegir nota


2 DE MAIG : UN ALTRE INCIDENT

Un cop més un company del nostre centre acaba a la mútua per realitzar la seva feina.

Llegir nota>>


EL DIRECTOR ESTABLEIX UNA BORSA VOLUNTÀRIA PER PRESTAR SERVEIS EXTRAORDINARIS

El director del CP Quatre Camins estableix, de manera unilateral, una borsa voluntària per cobrir necessitats de servei extraordinàries. Aquesta és una de les propostes que constaven en el document que l'Administració va presentar als sindicats a la Comissió de Seguiment, però que no ha estat acceptada: CCOO entén ja hi ha una borsa amb 500 interins sense cap ingrés econòmic per cobrir aquestes necessitats als centres penitenciaris de Catalunya. Aquesta demanda forma part de la política de recursos humans de la DG, que pretèn atendre necessitats estructurals assignant serveis de manera puntual.

Veure Nota>>PAUTES PER EMPLENAR LES SOL·LICITUDS DE FORMACIÓ


Per tal de poder tramitar correctament la sol·licitud d’assistència a activitats de formació, el gerent del CP Quatre Camins ens trasllada les dades que han de figurar en aquest imprés. 

                                                                                                                                                                                                                                         Dades >>


QUEIXA A LA DIRECCIÓ PER L’ENTRADA EN VIGOR DEL PROTOCOL DE 31/10/2013


Les seccions sindicals del CP Quatre Camins han elevat un escrit de queixa a la Direcció del centre per l'entrada en vigor del Protocol d'accés aprovat pel Consell de Direcció el dia 31 d'octubre de 2013.

Greus incidents al CP Quatre Camins

En els darrers dies han tingut lloc greus incidents a Quatre Camins, i a d’altres centres penitenciaris.Malauradament, això s’està convertint en la tònica habitual, cosa que preocupa i molt a la plantilla, ja què, cada dia que passa treballem en pitjors condicions.
REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ DEL CENTRE, octubre 2013


Us adjuntem la nota de la darrera reunió amb la direcció del CP Quatre Camins


PUBLICAT EL CONCURS HORARI 2013

Us informem que s'ha publicat el concurs d'horaris i serveis, d'acord amb la instrucció 2/2008. El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el dia 13 de novembre i acaba el dia 24.
SITUACIÓ PREOCUPANT DEL PERSONAL INTERÍ DE REHABILITACIÓ DE Q. CAMINS

El manteniment de la mesura de reducció del 15 % de jornada i retribucions i la negativa de l'Administració a cobrir les vacants deixades pel personal de rehabilitació, que es veu obligat a retornar al servei interior, provoquen una situació molt preocupant.

  Informa't AQUI 
31.07.2012         NOU INCIDENT A QUATRE CAMINS

Només una setmana després de l'agressió a 2 funcionaris al DMS, un nou incident al centre, aquest cop a tallers, evidencia l'existència d'un greu problema de seguretat a Quatre  Camins, i per extensió a les presons catalanes.
Informa't AQUÍ


24.07.2012              AGRESSIÓ AL DMS DE QUATRE CAMINS

El dimarts 24 de juliol va tenir lloc una terrible agressió a dos funcionaris al DMS de Quatre Camins.
Informa't AQUÍ24.05.2012             CP QUATRE CAMINS: L'ADMINISTRACIÓ CONTINUA RETALLANT

L'Administració continua aplicant retallades de manera absolutament indiscriminada. Al CP Quatre Camins s'ha decidit la supressió del Programa Accepta i de la figura del mediador cultural. Amb aquesta pèrdua, afegides a les que ja s'han aplicat, hem de pensar que l’àmbit penitenciari ha fet un gran pas enrere allunyant-se, cada cop més, del model de rehabilitació de presons catalanes, model del qual l’Administració ha presumit durant tant de temps.

Informa't AQUÍ25.04.2012             REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ DEL CP QUATRE CAMINS 

El passat dimecres, dia 25 d'abril, es va celebrar una reunió dels representants de CCOO i UGT al CP de Quatre Camins amb la Direcció del centre. Es van tractar temes relacionats amb la formació, seguretat...

Informa't AQUÍ15.03.2012            INCENDI A LA CAFETERIA DE QUATRE CAMINS

Informa't AQUÍ