CO Tarragona: Concurs GMO


Publicada la llista provisional d'admesos i exclosos del concurs limitat per a la provisió de llocs de treball (GMO i GO) del  CO Tarragona. S'obre un termini de 10 dies hàbils (finalitzaria el dia 9 de juny) per a la presentació de reclamacions. També es convoca l'únic aspirant al concurs de CRIMO  que no havia acreditat el coneixement suficient de llengua catalana.

Llista Definitiva (28 de juliol)CONVOCATÒRIES LIMITADES CO TARRAGONA


Publicats els 2 concursos limitats del CObert Tarragona

Amb la publicació al DOGC núm. 6856, dia 22 d'abril, de la convocatòria dels 6 llocs de CRIMO, que s'afegeix a la convocatòria dels 24 de GMO i 5 de GO, al DOGC Del dia 16 d'abril, es tanquen les convocatòries de llocs del nou Centre Obert de Tarragona. 

En aquests concursos només pot participar el personal funcionari de l'actual CP Tarragona que compleixin els requisits que s'especifiquen.


Intent de fuga al CP Tarragona

                         


NOU INTENT DE FUGA AL CP TARRAGONA 


El centre penitenciari de Tarragona es torna a convertir en centre involuntari d'actualitat en produir-se un altre intent de fuga d'un intern, el tercer en el darrer any. En aquesta ocasió, la ràpida actuació del personal va frustrar l'intent. CCOO denuncia l'estat en què es troben les instal·lacions del centre penitenciari.


FUGA DE DOS INTERNS DEL CENTRE PENITENCIARI DE TARRAGONA


L'Agrupació valora els fets que van tenir lloc el dia 6 de maig al centre penitenciari de Tarragona i la reacció de la Direcció General davant aquests fets.


Informa't AQUÍ

Diari ARA: CCOO atribueix la fuga dels dos presos a les retallades en personal i seguretat.

Informa't AQUÍ

REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ DEL CENTRE, 21 DE NOVEMBRE DE 2013