CP HOMESLa primera reunió constata que les posicions estan allunyades, malgrat que l'Administració manifesta la voluntat d'arribar a acords, i la manca d'informació  sobre aspectes essencials 

La plantilla de la Model vol que es negociïn les condicions del tancamentLA MODEL DIU SÍ A LA NEGOCIACIÓ

Sobre un cens de 505 persones, han votat un total de 302, un 59,80%, i els resultats avalen de forma àmplia el SÍ A LA NEGOCIACIÓ, amb 217 vots a favor (un 71,85% dels vots emesos), 83 en contra (27,48%), 1 vot nul i un altre en blanc.
CP Homes: Nou incident a la 4a Galeria

Divendres passat, 17 de juliol, es va produir un nou incident, un de més, en la 4a Galeria del C.P.H.B.  Una revenja entre grups d'interns amb ús de sicaris pel mig va degenerar en poc menys que un pre-motí que va acabar amb 16 interns ingressats en el DERT en situació d'aïllament provisional i tres funcionaris atesos en la mútua. >>continuar llegint.Secció Sindical CCOO Homes

  

El passat 28 de juny es va produir un nou codi 2 en el Gabinet d'Identificació del centre. Mentre es procedia a l'escorcoll d'un reclús recentment ingressat, aquest es va llençar sobre els dos funcionaris que realitzaven aquesta feina ocasionant-los ferides de consideració...

Incident al CP Homes

(Foto La Vanguardia)
Hace unos días se produjo un serio incidente en la 1ª Galería de este centro. Una de las reflexiones a destacar, a partir de los hechos sucedidos, es la  ausencia de medios suficientes en el sistema penitenciario catalán para tratar de manera adecuada la cantidad de internos con problemas mentales...


Protocol Tuberculosi CP Homes

Eleccions sindicalsLas personas que componemos la Sección Sindical de CCOO al CPHB, las que aún continuamos desde las últimas elecciones, así como las que han ido incorporándose a nuestro equipo, creemos firmemente en lo que hacemos y en los objetivos por los que trabajamos día a día.


CP HOMES DE BARCELONA
Los representantes de CCOO inician la reunión exponiendo el malestar existente en la plantilla debido a los últimos cambios restrictivos en muchas de las condiciones laborales (incluidos cambios horarios), a saber, compañeros de VIS a VIS, OFICINA DE GABINETE y JEFES DE UNIDAD. Los sindicatos manifestamos el descontento general de la mayor parte de la plantilla por los cambios realizados a partir de este verano y que han continuado hasta este mes de noviembre.


5 novembre. CP Homes


Un nou incident al CP Homes de Barcelona >>Llegir nota

El personal frustra una fuga al CP Homes


Com si haguessim retrocedit un bon grapat d'anys, diumenge passat, 6 d'octubre, un intern del departament d'infermeria, que es trobava en situació d'aïllament respiratori, va aconseguir enfilar-se a la teulada del CP Homes de Barcelona.

La notícia als mitjans de comunicació:

                                                            

11 d'abril. CP HOMES: ACORD PER MODIFICAR EL PROCEDIMENT PER SOL·LICITAR DIES

 Els representants sindicals de CCOO i UGT, atenent les peticions d'un gran nombre de treballadors d’aquest centre, els quals ens han transmès el seu malestar pel procediment de sol·licitud de dies de compensació de festius i/o assumptes personals, quan s’han de demanar més enllà del dia 25 de cada mes, varem mantenir una reunió amb la direcció del centre i hem aconseguit un compromís de modificació.


Llegir nota>>

NOU INCIDENT AL NOSTRE CENTRE, AQUEST COP A LA TERCERA GALERIA (19.02.2014)

Ahir dijous es va produir un nou incident a la tercera galeria que va provocar lesions en 4 funcionaris del centre. 


ESCRIT DE QUEIXA DE CCOO PER L’ACTUACIÓ DE LA DG DAVANT LA FUGA D’UN INTERN AL CP HOMES


Podeu accedir a l'escrit registrat per denunciar l'actuació de la Direcció General, que deriva la responsabilitat de la fuga en la part més feble, els funcionaris responsables del vis-a-vis, oblidant el context i la seva pròpia responsabilitat en aquest lamentable incident.

Informa't 1er full  2on full


AGRESSIÓ AL CP HOMES DE BARCELONA (04.02.2013)

El passat dia 30 es va produir una nova agressió en un centre penitenciari, en aquest cas en el CP Homes de Barcelona. Una nova agressió que evidencia les condicions de perillositat i penositat en què desenvolupa la feina el personal d'interior, condicions que a sobre estan en procés de minva i eliminació per l'actuació restrictiva de la nostra Administració.

Informa't AQUI
ESCRIT SECCIONS SINDICALS CP HOMES AL DIRECTOR GENERAL
(30.01.2013)

Les seccions sindicals del CP Homes publiquen un escrit, adreçat al nou director general, on aprofiten per exposar una breu síntesi de l'escenari actual del col·lectiu del personal penitenciari, després de 2 anys de retallades, i l'inviten a mantenir una postura dialogant i de respecte al col·lectiu.

Informa't AQUI 
DEFICIÈNCIES AL CPHB: 

CCOO DEFENSA LA NECESSITAT DE TENIR UN CENTRE DE PREVENTIUS A LA CIUTAT DE BARCELONA


En els últims dies s'han publicat una sèrie de notícies en relació a les condicions del CPHB (Model). CCOO defensa la necessitat de la seva continuïtat, evidentment en condicions dignes.

  Informa't AQUI