Contacta amb el teu centre

CP Homes Barcelona

[email protected]

CP Dones Barcelona

[email protected]

CP Brians 1

[email protected]

CP Brians 2

[email protected]

CP Quatre Camins

[email protected]

PHP Terrassa

[email protected]

CP Lledoners

[email protected]

CP Ponent

[email protected]

CP Girona

[email protected]


CP Tarragona

[email protected]

CP Joves

[email protected]

CP Obert 2 Barcelona

[email protected] 

Lledoners: CCOO demana explicacions per les gravacions al CCI
 CCOO demana explicacions a la direcció del centre per les gravacions de les converses de funcionaris al CCI >>Llegir escrit

Quatre Camins

 

INCENDI AL MÒDUL 4

Els companys de Quatre Camins tornen a demostrar la seva professionalitat, salvant la vida d'un intern que havia calat foc a la seva cel·la. >>Llegir nota

Ineficiència en la gestió de personal al CP Lledoners
Si la plantilla de Lledoners no en tenia prou, aquest mes d’octubre hem tornat a veure més gestions “eficients” del servei públic i, a més, les hem hagut de patir entre tots (LLegir nota).


CCOO Q.Camins demana una sala de lactància

https://docs.google.com/a/ccoo.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=Y2Nvby5jYXR8ZnNjX2FncnVwYWNpb19wcmVzc29uc3xneDo1MTVkYmNiNTYzMmJiNzk5
2 sept. 2014

La secció sindical de CCOO al CP Quatre Camins registra un escrit adreçat al Director del centre per demanar l'adeqüació d'un espai al centre per tal que pugui servir com a "Sala de Lactància" (Llegir escrit)

Manca de personal a Lledoners


Els sindicats del CP Lledoners denuncien que un funcionari s'ha de fer càrrec de 100 interns (Llegir nota)

Inauguració Oficial Puig de les Basses

26.07.2014

CCOO decideix no assistir a l'acte d'inauguració oficial de Puig de les Basses
                                                                                  
CCOO va rebre invitació formal per assistir a la inauguració oficial de Puig de les Basses, però va declinar aquesta invitació per una sèrie de motius que formen part de l'escrit registrat i adreçat al secretari general del Departament de Justícia.AGRESSIÓ AL CP HOMES DE BARCELONA (04.02.2013)

El passat dia 30 es va produir una nova agressió en un centre penitenciari, en aquest cas en el CP Homes de Barcelona. Una nova agressió que evidencia les condicions de perillositat i penositat en què desenvolupa la feina el personal d'interior, condicions que a sobre estan en procés de minva i eliminació per l'actuació restrictiva de la nostra Administració.

Informa't AQUI


SEGURETAT ALS ACCESSOS DEL CP LLEDONERS

Sembla ser que el nostre equip directiu està molt ocupat protegint els interns, però i al personal penitenciari? Qui el protegeix ?


Informa't AQUI


BRIANS-1 REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ: 28.11.2012

Durant el període de negociacions de l'actual prórroga de l'acord de condicions laborals del personal penitenciari, tots els treballadors vam patir en primera persona, i per primera vegada, cóm un govern de la Generalitat de Catalunuya era capaç de deixar sense efecte condicions laborals aconseguidas durant molts anys amb grans sacrificis pel col·lectiu de personal penitenciari....

Informa't AQUIAGRESSIÓ AL DERT DEL CP LLEDONERS (9.10.2012)

Torna a produir-se un greu incident a un centre penitenciari, en aquest cas a Lledoners, que ha ocasionat lesions a 3 funcionaris. Una altre cop la manca de personal incideix sobre la salut i seguretat del personal. 
Informa't AQUÍ 


AGRESSIÓ AL DMS DE QUATRE CAMINS
El dimarts 24 de juliol va tenir lloc una terrible agressió a dos funcionaris al DMS de Quatre Camins.
Informa't AQUÍ

REUNIO AMB LA DIRECCIÓ DE LLEDONERS PER TRACTAR TEMES DE SEGURETAT I RISCOS LABORALS

El dia 4 de juliol es va dur a terme una reunió de l'equip directiu del CP Lledoners amb els representants dels treballadors per tractar qüestions de seguretat i riscos laborals.

Informa't AQUÍ

CP BRIANS 2: HA MORT EL NOSTRE COMPANY, JOSÉ

El nostre company José va morir abans d'ahir. No és una pérdua del sindicat, sinó de tot el col·lectiu del personal penitenciari, ja que ha deixat una empremta en totes les persones que van treballar amb ell o que, simplement, el van conèixer. Des d'aquesta Agrupació expressem el nostre condol a la seva família, amics i companys.

Informa't AQUÍ

CP LLEDONERS: REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ 13 DE JUNY 

Primera reunió amb la nova direcció. Presentació del pla estratègic 2012.
Informa't AQUÍ

CP QUATRE CAMINS: L'ADMINISTRACIÓ CONTINUA RETALLANT

L'Administració continua aplicant retallades de manera absolutament indiscriminada. Al CP Quatre Camins s'ha decidit la supressió del Programa Accepta i de la figura del mediador cultural. Amb aquesta pèrdua, afegides a les que ja s'han aplicat, hem de pensar que l’àmbit penitenciari ha fet un gran pas enrere allunyant-se, cada cop més, del model de rehabilitació de presons catalanes, model del qual l’Administració ha presumit durant tant de temps.

Informa't AQUÍ

CP HOMES: REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ 17 DE MAIG 2012

El passat dijous 17 de maig es va celebrar una reunió de la part social amb l'equip directiu del CP Homes de Barcelona.
Informa't AQUÍ

REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ DEL CP QUATRE CAMINS 25 d'ABRIL
El passat dimecres, dia 25 d'abril, es va celebrar una reunió dels representants de CCOO i UGT al CP de Quatre Camins amb la Direcció del centre. Es van tractar temes relacionats amb la formació, seguretat...
Informa't AQUÍ


 
INCENDI A LA CAFETERIA DE QUATRE CAMINS
Informa't AQUÍ
 

TANCAMENT DEL CENTRE PENITENCIARI DE LLEDONERS
 
 Ahir dilluns durant el matí es va produir una concentració de personal penitenciari al CP de Lledoners com a protesta per la reducció de jornada i retribucions del personal interí de tractament.
Informa't AQUÍ
 
LLEDONERS: MOBILITZACIONS CONTRA LA RETALLADA DEL
15 %

 

Ahir dimarts 6 de març, tres treballadors de Lledoners van accedir a la cambra de comerç de Manresa per tal d’assistir a la conferència que el president de la Generalitat Sr. Artur Mas va fer a dita cambra amb la intenció d’entregar el manifest al President. L’accés no va ser gens complicat ja que no vam despertar cap tipus d’alarma. Un cop allà, el President arribà envoltat de seguretat per la qual cosa ens va semblar inaccessible. És per això, que vam atansar-nos a la seva seguretat per tal de presentar-nos i expressar la nostra intenció i les possibilitats reals de dur-la a terme. Després d’una llarga espera i de saltar-se tots els protocols van aconseguir ser atesos pel delegat del govern (Jordi Moltó) a qui van lliurar el manifest i a qui van fer partícip de la situació. En resposta a les seves explicacions, el Delegat els va fer entendre que el Govern era plenament coneixedor de la situació que estem vivint i que la mesura de la retallada del 15% està “ben estudiada”, en el sentit que aquesta mesura es pren a fi i efecte “de no acomiadar a 2.000 interins”. També va elogiar la tasca que realitzem tot el personal de rehabilitació i que aquesta mesura seria presa amb el màxim de temporalitat possible.

TANCAMENT

D’altra banda, quatre companyes es van quedar a fer nit al centre i va anar tot perfecte. El centre va habilitar el MR8, que a dia d’avui encara és buit. Les companyes han dormit en una cel·la, i el centre els hi ha posat totes les facilitats. Traient que a les dutxes no hi havia aigua calenta (pecata minuta), han pogut descansar en llits, amb matalassos, i han tingut accés a tots els serveis del mòdul per a la seva comoditat. Aquest matí feien molt bona cara i sembla que aquesta nit repetiran i s’hi afegiran més companys.

Sant Joan de Vilatorrada, 7 de març de 2012

Podeu consultar els següents documents:

  • Carta al Director del CP Lledoners (AQUI)
  • Comunicat a la plantilla del CP LLedoners (AQUI)

BRIANS 2: DUES AGRESSIONS EN NOMÉS 3 DIES
 
 
Us informem de 2 incidents greus que van tenir lloc al DERT de Brians2 la passada setmana, amb una diferència de 3 dies. Demanem a la Direcció General que prengui nota, tant de la professionalitat dels companys que van patir aquestes agressions, com de la preocupant reiteració amb què darrerament s’estan produint aquests incidents. L’Administració té l’obligació de protegir el seu personal en l'exercici de les seves funcions, però aquesta protecció s'ha de garantir adoptant les mesures necessàries, tant a nivell de material (obertura dels centres penitenciaris), com de personal (dimensionant correctament les plantilles dels centres), com de reconeixement de la professionalitat i dignitat de tot el personal penitenciari.
 
 
 
Informa't AQUÍ 
  
Agressions a Brians 2 Informa't aquí
Concentració a CPHB del 2/12/2011   MODELO: 02/12/2011

Concentració a CPQC i CP Joves: Informa't AQUÍ 
Nota del CP Joves sobre les agressions produïdes el passat dia 22. Informa't AQUÍ

Comunicat agraint la participació de tot el personal penitenciari i en especial del CPQC i del CP Joves. Informa't AQUÍ

Nova agresió: CP Jovesinforma't aquí

Nota d'agraïment de la secció sindical de Lledoners a tots els companys i companyes, per la seva implicació i pel seu suport en la jornada històrica del 24 de novembre. Informa't AQUÍ

Imatges de les assemblees de CP Quatre Camins i Joves del dia 8 de novembre. Es un clar exemple de que la unió entre tots els treballadors i treballadores penitenciaris s'estenc per fer possible la lluita contra els que intenten treure'ns allò que és nostre.
BRIANS 1: MÉS D'UN CENTENAR!
Les assemblees continuen i els companys i companyes de tots els centres penitenciaris de Catalunya estan sent informats per tots els sindicats de les dubtoses intencions que  la Direcció General està demostrant envers els nostres interessos. L’Administració està amenaçant les condicions de treball que ens hem guanyat durant molts anys de lluita.  CCOO, UGT, CATAC i CSIF, estem units en una acció comuna de crida a tota la plantilla per la defensa dels nostres drets i us convoquem el proper dia 15 de novembre a les 16.00 hores a les portes del Departament de Justícia per fer sentir el nostre clam.

Hem d’anar-hi, TOTS: nosaltres, famílies i amics. Hem de ser tants que s’adonin que anem molt seriosament. Estem lluitant per allò que és nostre i s’ho demostrarem. 
La unió és la nostra força!

Els companys i companyes del CP Lledoners han assistit aquest migdia a l'assemblea celebrada per informa-se de la situació actual i afegir-se a les properes mobilitzacions. 
Amb la força de tots plegats, la lluita continua! 

La Direcció General no vol dir-nos quins pressupostos ens corresponen pel 2012, pot ser perquè les seves intencions son trair-nos per l’esquena. Pot ser no ho saben per què el Departament de Justícia no pinta absolutament res en el “govern dels millors”, ara 

que, també podria ser que tinguessin por de la nostra reacció. Doncs fan be de tenir-ne por perquè si ens enganyen, si ens menteixen, si ens estafen  ... sabran de què som capaços.

Èxit d’assistència a l’assemblea informativa de Brians 2:


Brians 2 s'afegeix a les mobilitzacions
!!! 

Demà ... CP Lledoners. Us hi esperem!!


ÚLTIMES NOTICIES SOBRE LA PRESÓ DEL CATLLAR
Data prevista d'obertura... 2013!!!
INCIDENT AL CP BRIANS 2
Informació dels companys agredits al mòdul 1 del CP Brians 2 el passat 28 d'agost.
INCIDENTS AL CP QUATRE CAMINS
 Informació sobre els fets esdevinguts el dia 18/08/2011 a la Infermeria i al MR 2 del Centre Penitenciari de La Roca del Vallés.BR2: reunió amb la Direcció, 4 novembre


En la reunió que hem mantingut avui amb la direcció del centre el tema estrella ha estat el Pla Funcional. CCOO volíem saber en quina fase de desenvolupament es troba i quines són les estadístiques sobre els incidents  als mòduls des de la implantació d’aquest Pla.>>Llegir nota


BRIANS 2

16.07.2014

Reunió amb la Direcció del centre

En la reunió que hem tingut CCOO i la resta dels sindicats representatius amb la Direcció del centre el dimecres 16 de juliol, hem tractat, com tema principal, la situació de la plantilla del centre amb les pèrdues dels companys i companyes que estan marxant de la JU26 cap a Puig de les Basses. 

>>Llegir nota 


LLEDONERS

   Juliol 2014 

Reunió amb la Direcció i registre d'un escrit demanant personal  

Les seccions sindicals de CCOO i UGT del CP Lledoners han registrat un escrit adreçat al director general de Serveis Penitenciaris exposant les greus mancances de personal al centre i, alhora, demanant la incorporació de més personal. 

Aprofitem per publicar la nota corresponent a la darrera reunió amb la Direcció. 


https://docs.google.com/a/ccoo.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=Y2Nvby5jYXR8ZnNjX2FncnVwYWNpb19wcmVzc29uc3xneDo1ZWQxMWEyNGIzYjYyYmFj                    

                                 Nota de la reunió amb la Direcció del centre

     Escrit demanant incorporació personal